BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Alaaddin Sarı, Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’nde konuşacak

Başiskele’nin gözde semtlerinden olan Bahçecik’in köklü derneklerinden olan Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği, gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında yeni bir karara imza attı. 

18 Şubat 2022 15:26
Alaaddin Sarı, Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’nde konuşacak

Alınan karar doğrultusunda her ay gerçekleşecek şekilde ‘Bir Konu Bir Konuk’ programları düzenlenecek. Bürokratlar, STK Başkanları, mesleğinde başarılı iş insanları ile Bahçecik halkının görüş ve fikirlerine paralel olarak konusunu BKDD yönetiminin belirlediği söyleşiler gerçekleşecek.

Alınan kararın ardından ilk sohbet ise yarın gerçekleşecek. BKDD kurucu üyesi, aynı zamanda Yüksek Hakem Kurulu üyesi, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, 1980’li yıllar ve günümüz Z kuşağı konulu sohbet programında Bahçecik halkıyla buluşacak. Program 19 Şubat saat 19.00’da Bahçecik kahvehanesinde gerçekleşecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.