BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gümüşhaneliler kurtuluş günlerini kutladı

Merkezi Derince’de bulunan Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği,  Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü dolayısıyla Kurtuluş Gecesi programı düzenledi 

16 Şubat 2022 12:40
Gümüşhaneliler kurtuluş günlerini kutladı

Derince’de Anlamlı Etkinlik

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yıldönümü kutlamaları kapsamında yurt genelinde çeşitli etkinlikler organize ediliyor. Programlar kapsamında merkezi Derince’de bulunan Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği de bu anlamlı gün dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği Başkan Ünal Çelik ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen Kurtuluş Gecesi’ne Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Kenan Yalçın, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri, Gümüşhane ilçe ve köy derneklerinin başkan ve yöneticileri ile dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi. 

Başkan Aygün’den Mesajlar

Dernek binasında gerçekleşen programda şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti okunarak, dualar edildi. Programda ilk konuşmayı yapan isim olan Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği Başkan Ünal Çelik, “Gümüşhanemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de geçmişten günümüze dair önemli konulara değindiği konuşmasını ”Cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum” diyerek noktaladı. Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen program Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alpaslan Demir’in tarihin ışığında yaptığı sunumun ardından sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.