BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcüklü kadınlar aksesuarlarını dokuyacak

Gölcük Belediyesi tarafından “Sanat Günleri” kapsamında düzenlenecek etkinlikte ilçedeki kadınlar; kendi aksesuarlarını dokuyarak üretecekler. 

16 Şubat 2022 17:51
Gölcüklü kadınlar aksesuarlarını dokuyacak

Gölcük Belediyesi, unutulmaya yüz tutmuş, kültürel miras olan sanatlarla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen Gölcük Belediyesi Sanat Günleri; “Dokuma Aksesuar” sanatı eğitimleri ile devam edecek. Şubat ayı etkinliğinde; Balıkesir’den Gölcük’e gelecek olan, somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı sanatçı Ebru Deniz, “Dokuma Aksesuar” sanatı ile ilgili ilçede yaşayan kadınlara eğitim verecek.
 
KİLİM DOKUMA TEKNİĞİ İLE AKSESUAR ÜRETECEKLER

Eğitim; 26-27 Şubat tarihlerinde saat 10.00-16.30 saatleri arasında Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek. Eğitimde kadınlar; kilim dokuma tekniği ile dokuma kolye, saat kordon, çana askısı gibi aksesuarlar üretecekler.
 
EĞİTİME KAYITLAR BAŞLADI

Eğitime kayıt yaptırmak isteyenler; 0549 735 26 94 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alarak, eğitim için kayıt yaptırabilecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.