Gölcük Belediyesi, unutulmaya yüz tutmuş, kültürel miras olan sanatlarla ilgili eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda düzenlenen Gölcük Belediyesi Sanat Günleri; “Dokuma Aksesuar” sanatı eğitimleri ile devam edecek. Şubat ayı etkinliğinde; Balıkesir’den Gölcük’e gelecek olan, somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı sanatçı Ebru Deniz, “Dokuma Aksesuar” sanatı ile ilgili ilçede yaşayan kadınlara eğitim verecek.
KİLİM DOKUMA TEKNİĞİ İLE AKSESUAR ÜRETECEKLER
Eğitim; 26-27 Şubat tarihlerinde saat 10.00-16.30 saatleri arasında Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenecek. Eğitimde kadınlar; kilim dokuma tekniği ile dokuma kolye, saat kordon, çana askısı gibi aksesuarlar üretecekler.
EĞİTİME KAYITLAR BAŞLADI
Eğitime kayıt yaptırmak isteyenler; 0549 735 26 94 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alarak, eğitim için kayıt yaptırabilecekler.
.jpg)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı




