BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yarımca sahili ışıl ışıl oldu

Körfez Belediyesi Yarımca Sahili’nde ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi. Palmiyelere doğru yansıtılan LED aydınlatmalar, güzel bir görünüm oluşturdu 

14 Şubat 2022 17:19
Yarımca sahili ışıl ışıl oldu

Körfez Belediyesi Yarımca Sahili’nde ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi. Palmiyelere doğru yansıtılan LED aydınlatmalar, güzel bir görünüm oluşturdu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında; ışıklandırmanın yetersiz olduğu bölgelerde ekipler çalışma başlattı.

PALMİYELER AYDINLANDI

Özellikle yürüyüş alanının bulunduğu bölgede çalışma yürüten ekipler, LED aydınlatma direkleri ile ışıklandırmayı arttırdı. Işıklandırma ile birlikte palmiyeler de gece ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar da çalışma dolayısıyla Körfez Belediyesi’ne teşekkür ederek çok güzel olduğunu belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.