BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de sabah namazı buluşmaları

Derince’de pazar günleri gerçekleşen sabah namazı buluşmalarına bu hafta sonu İbni Sina Mahallesi’nde bulunan Murat Evler Camii’nde devam edildi 

06 Şubat 2022 17:41
Derince’de sabah namazı buluşmaları

Her hafta pazar günleri farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmaları Derince’de en güzel şekilde uygulanmaya devam ediyor. Derince İlçe Müftülüğü ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenledikleri sabah namazı buluşmalarının bu seferki adresi İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Murat Evler Camii oldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in katılımıyla gerçekleşen sabah namazı buluşması meclis üyeleri, muhtarlar, din görevlileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Kılınan sabah namazı ile birlikte sohbetler ve dualar ile devam eden programda ayrıca ara tatilde namazlara ailesiyle birlikte katılan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.