BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP ve CHP’lilerden Atakent Hastanesi’ne ziyaret

AKP ve CHP’lilerden oluşan grupta yer alan isimler ayı ayrı Atakent Cihan Hastanesi’ni ziyaret ettiler. 

05 Şubat 2022 18:33
AKP ve CHP’lilerden Atakent Hastanesi’ne ziyaret

Özel cihan Hastanesi, kısa bir süre önce Atakent Sağlık Grubu tarafından satın alınmıştı. Gruba hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli’nin sevilen iş insanlarından olan Kemalettin Akkurt’un yatırımını yaptığı Atakent Sağlık Grubu’nun Yalova ve Bursa’da faaliyet gösteren hastane ve tıp merkezlerinin ardından Kocaeli’de Cihan Hastanesi’ni gruba dahil ederek büyümesinden ve Doğu Marmara Bölgesi’nin yeni değeri olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Görüşmede Akkurt Grubu’nun gerçekleştirdiği diğer yatırımlar hakkında da bilgi alan konuklar, yeniden atağa geçen ve büyüyen hastanenin Kocaeli’de sunulan sağlık hizmetlerine kıymetli bir değer kazandıracağını ifade etti. Türkiye’de uygulanan sağlık politikaları hakkında detaylı bilgiler aktaran Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli’de mevcut ve planlanan yatırımlar hakkında da paylaşımda bulundu.

Kaliteli sağlık hizmeti sunumu konusunda özenli ve dikkatli olduklarını belirten Özel Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, gerçekleştirdikleri faaliyetlerde hastaların konforu ve memnuniyetini odağa alarak hizmet standartlarını belirlediklerini, böylelikle başarılı bir sağlık yönetimi sürecine ulaştıklarını ifade etti. Görüşmenin sonunda Akkurt, konuklarına ziyaretleri için teşekkür eti.

Öte yandan CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ da İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, bir süre önce Atakent Cihan Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
    , 
Bu ziyarette de konuklar, bölgede gerçekleştirdiği sağlık yatırımları ile toplumun ihtiyaç duyduğu kaliteli sağlık hizmeti sunumu için gerekli olan özveriyi gerçekleştirmesinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u tebrik etti. Sağlık hizmeti sunumunda hasta memnuniyeti üzerinde önemle durduklarını ifade eden Akkurt, hem yurt içi hem de yurt dışından çok sayıda hastaya kaliteli, güvenilir ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmayı kendilerine misyon edindiklerini ve bu hususta iyi bir yol kat ettiklerinin memnuniyeti içinde olduklarını belirtti. 
    
Kocaeli’deki faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u bilgilendiren CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, hastaneye hayırlı olsun temennisinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.