İstanbul’da 24 Ocak’taki kar yağışı sonrası TEM ve Kuzey Marmara Otoyolu başta olmak üzere özellikle paralı yollarda trafik kilitlendi. Vatandaşlar uzun saatler boyunca yolda mahsur kaldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kuzey Marmara Otoyolu’nun bazı kısımlarının trafiğe kapalı kalması nedeniyle işletmeci firmaya 6 milyon 795 bin 957 TL ceza kesti.
Beklemek zorunda kalan ve mağduriyet yaşayan sürücülerin otoyol geçiş ücretleri de iade edildi. Kuzey Marmara Otoyolu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Yaşanan doğal afet nedeniyle mahsur kalan vatandaşlarımızın yaşamış olduğu mağduriyetin bir nebze de olsa giderilmesi adına, kar yağışı sırasında sabırla bekleyen yolcularımızın otoyol geçiş ücretleri iade edilmektedir.”
Anadolu Otoyolu ve Avrupa Otoyolu’ndan oluşan ve kar yağışından en çok etkilenen Kuzey Marmara Otoyolu da Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) İşletmesi’nin sorumluluğunda bulunuyor. KMO İşletmesi’nin yatırımcıları Kalyon, Cengiz İnşaat, Limak, Kolin, Pak Yatırım, RSY İnşaat.
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti




