BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Doç. Dr. Fındık’a hayırlı olsuna gitti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yaklaşık 30 yıl sağlık sektöründe hizmet verdikten sonra emekliye ayrılarak Alikahya Fatih Mahallesi’nde kendi muayenehanesini açan Doç. Dr. Orhan Fındık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu 

25 Ocak 2022 20:03
Başkan Hürriyet, Doç. Dr. Fındık’a hayırlı olsuna gitti

Yaklaşık 30 yıl sağlık sektöründe hizmet verdikten sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden emekli olan İzmitli kalp damar cerrahi uzmanı Doç. Dr. Orhan Fındık, geçtiğimiz cumartesi günü Alikahya Fatih Mahallesi Seymen Caddesi No:44 TEM İş Merkezi’nde Varis Tedavi Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. İzmit Belediyesi adına Meclis Üyesi Çetin Sarıca ile STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam’ın katıldığı açılışın ardından Başkan Hürriyet de Doç. Dr. Fındık’ı kliniğinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 

FINDIK’TAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Sağlık sektöründeki özverili hizmetleri için Doç. Dr. Orhan Fındık’a teşekkür eden ve başarılarının devamını dileyen Başkan Hürriyet’e nezaket ziyaretinde Meclis Üyesi Çetin Sarıca ve Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyesi Ercan Umutlu eşlik etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkür eden Doç. Dr. Fındık, İzmit Belediyesine ve vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.