BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü’den Can kardeşlere geçmiş olsun ziyareti

Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ile birlikte geçtiğimiz gün çatısında yangın çıkan Can Pişmaniye Üretim Tesisleri’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

19 Ocak 2022 14:12
Başkan Özlü’den Can kardeşlere geçmiş olsun ziyareti

İlimizin tanınmış iş insanlarından Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis üyesi Yaşar Can ve kardeşi Murat Can’ın sahibi olduğu Başiskele Karadenizliler Mahallesi D-130 üzerindeki Öz Can Pişmaniye’nin imalathanesinde geçtiğimiz günlerde yangın çıkmıştı. İyi günde ve kötü günde her zaman her yerde hemşerilerinin yanında olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ile birlikte talihsiz yangında maddi hasar yaşayan Öz Can Pişmaniye’yi ziyaret ederek Yaşar Can ve kardeşi Murat Can’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.