BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yavuz Sultan Selim Okulu’nda kütüphane açıldı

Körfez İlçe Yavuz sultan Selim Mahallesi’nde yer alan Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu’nda Şehit Muhammed Bozarslan adına kurulan kütüphane düzenlenen törenle açıldı.  

12 Ocak 2022 22:38
Yavuz Sultan Selim Okulu’nda kütüphane açıldı

İyiliğe Vesile Ol Derneği ve KOCKAK ortaklaşa kurulumunu sağladığı; Körfez Belediyesi’nin destek verdiği kütüphanenin açılışı, düzenlenen törenle açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra; Okul Müdürü Turgut Kızılkaya, açılış konuşması yaptı ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi. Daha sonra Körfez Belediye Başkanı ve Körfez Kaymakamı birer konuşma yaparak; şehitliğin, kütüphanenin önemine değindi ve her kütüphanesiz okulun kalmayacağını ifade ettiler. Dualarla açılışı yapılan kütüphanenin açılışına; siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, şehit aileleri katıldı. Şehit Muhammed Bozarslan’ın yakınlarına Türk Bayrak’ı ve Kur’an-ı Kerim takdim edildi; kütüphanenin kurulumuna destek olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e, İyiliğe Vesile Derneği Yetkililerine ve KOÇKAD Başkanı Alican Kazgan’a plaket verildi. Daha sonra kurdelesi kesilen kütüphanenin gezildi. Milli eğitim Müdürü Sergülen Kurt, gelen misafirlerle yakından ilgilendi ve emeği geçen herekese teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.