BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gazeteci Mustafa Eranıl’dan Erciş’e 1000 kitap

Türkiye genelinde şehitler adına kurduğu kütüphanelerle tanınan Körfezli Gazeteci Mustafa Eranıl, Van Erciş Tevfik İleri İmam Hatip Okulu’na 1000 adet üniversite hazırlık kitabı gönderdi.  

08 Ocak 2022 02:55
Gazeteci Mustafa Eranıl’dan Erciş’e 1000 kitap

Son iki yıl içinde yaklaşık 100 bin kitap toplayarak ülkemizin çeşitli yerlerinde şehitler adına kütüphane açan Gazeteci Eranıl, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere eğitim olanakları kısıtlı okullara ve öğrencilere de kitap desteğinde bulunmaya devam ediyor. Van İli Erciş İlçesi Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda vazife yapan idarecilerin Eranıl’a ulaşarak kitap talebinde bulunmasından sonra harekete gecen Gazeteci Eranıl, okulda ki öğrenciler için 1000 adet üniversite hazırlık kitabı temin ederek; okula gönderdi. 

‘DURMAK YOK, KÜTÜPHANE KURMAYA DEVAM’

Başlatmış olduğu kitap toplama kampanyalarında bu güne kadar 100 bin adet kitap toplayarak Şehitler Adına değişik illerde Şehitler Kütüphanesi kurulumuna vesile olan Eranıl, ‘ Kitaplarla var olmayan nesil, karanlığa mahkûm kalır. Tam donanımlı gençlerin yetişmesi için, neslin kitaplarla var olması gerekir. Bu yüzden kitaplara yapılacak yatırım, nesle yatırılan yatırımdır. Nesle yapılan güzel yatırım ise; ülkemizi aydınlatır. Kitap toplamaya devam ediyorum. Kitap desteğinde bulunmak isteyen herkes bize 05332520975 numaralı telefondan ulaşabilirler” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.