Spora ve sporcuya büyük önem veren ve daha önce de Kağıtspor’da yöneticilik yapan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sporcunun yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam ediyor.
KOCAELİSPOR BAŞİSKELE’DE ANTRENMAN YAPTI
Ligin 19. haftasında 8 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Kocaelispor, Başiskele’nin Sepetlipınar Mahallesi’ndeki bir spor tesisinde hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan M. Yasin Özlü de, ilçede antrenman yapan futbolcu kardeşlerini yalnız bırakmadı. Bir tepsi baklava ile antrenmanı ziyaret eden Başkan Özlü, kendi elleriyle teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikram etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Özlü, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’a, yönetimine, teknik ekibe ve futbolculara başarılar diledi.
BAŞKAN ENGİN KOYUN İLE BİRLİKTE İDMANI İZLEDİ
Kocaeli’nin en genç belediye başkanı olan M. Yasin Özlü, Başkan Engin Koyun ile birlikte futbolcuların antrenmanını izleyerek sohbet etti.
.gif)
Daha iflas edecek esnafımız var
Erbakan: En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine getirilmeli
Çayırova’nın basketbolcuları potada Bordo Bandırma’yı mağlup etti
Emeklilere ilave artışlar öngören yeni bir sistem hayata geçirilecek iddiası






