BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Global İlaçlama, Derince’de açıldı

Denizciler Caddesi’nde hizmet verecek olan Global Makina Kimya İlaçlama firması, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katıldığı törenle hizmete açıldı 

05 Ocak 2022 02:27
Global İlaçlama, Derince’de açıldı

Protokol ve Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Derince’de haşere ilaç satışı ile birlikte ilaçlama hizmeti de sunacak olan Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri’ye ait Global Makina Kimya İlaçlama firmasının açılışı protokol ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Sırrıpaşa Mahallesi, Denizciler Caddesi, No: 186/A adresine hizmet vermeye başlayan işletmenin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Aygün’den ‘Hayırlı Olsun’ Temennisi

Açılışa iştirak eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve konuklarına katılımları dolayısıyla teşekkür eden işletme sahibi Ekrem Güneri, “Global Makina Kimya İlaçlama firmamızın açılışını bugün hayırlısıyla gerçekleştiriyoruz. Derince’de ve hatta Kocaeli’de ilk olma özelliği taşıyan firmamızla sizlere hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Profesyonel bir kadro ile hizmetlerimizi sunacağımız işyerimiz inanıyorum ki alanında fark yaratacak. İşletmemizde haşere ilaç satışı ile birlikte ilaçlama hizmetini de sunacağız. Her zaman önceliğimiz sizlerin memnuniyeti olacaktır” dedi.  İşletmenin açılışını yapan, kurdeleyi kesen Başkan Aygün hayırlı olsun dileklerini ileterek işletme sahibi Ekrem Güneri’ye bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.