BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Damlar Vadisi Millet Bahçesi’ne aromatik bitkiler

Vatandaşların evlerinin ön kapısının kent merkezine, arka kapısının da doğaya açıldığı doğal millet bahçesi niteliğindeki Başiskele’nin ikinci büyük millet bahçesi Damlar Vadisi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

30 Aralık 2021 07:39
Damlar Vadisi Millet Bahçesi’ne aromatik bitkiler

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde kentin yeşil ve doğal dokusunu koruyan çalışmalarla vatandaşlara yeni yaşam alanları oluşturan ve ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıran Başiskele Belediyesi, Damlar Vadisi Millet Bahçesi’nde çalışmalarına yaz kış, yağmur çamur demeden devam ediyor. 

MİS KOKULU BİTKİLER ARASINDA YÜYÜYÜŞ VE SPOR İMKÂNI

Çalışmalar tamamlanmadan dahi bölge halkının cazibe merkezi olmaya başlayan millet bahçesinde, son olarak belediye ekiplerince aromatik bitkiler dikildi. Genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk olmak üzere doğa içerisinde olmak isteyen herkese hitap ediyor. İçerisinde yer alan yürüyüş, spor, piknik ve oyun alanları ile güzel vakitler geçirmek isteyen vatandaşları misafir eden millet bahçesinde yürüyüş yolları üzerine lavanta, kekik, ada çayı, melisa otu ve biberiyeden oluşan aromatik bitkiler toprakla buluşturuldu.

Doğayla iç içe, yeşillikler içerisinde olmak isteyen Başiskeleli vatandaşların şimdiden gözde mekanı olan Damlar Vadisi Millet Bahçesi, aromatik bitkilerin mis kokusuyla daha cazibeli ve çekici bir hale gelecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.