BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yılbaşında hava nasıl olacak?

Yılbaşına 2 gün kala özellikle milyonlarca vatandaş, bu tarihte oturdukları bölgede hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Peki, Yılbaşında İstanbul ve Kocaeli'de kar yağacak mı, ne zaman yağacak? 

29 Aralık 2021 18:59
Yılbaşında hava nasıl olacak?

Özellikle İstanbul’da yaşayan milyonlarca vatandaş, geçtiğimiz hafta beklenen ancak belli bölgelerde kısa süreli etkili olan kar yağışı nedeniyle gözler şimdi 31 Aralık yılbaşı gecesine çevrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sitesi üzerinden yayımladığı raporla bu soruya cevap verdi.

Meteoroloji'nin yayımladığı Orta ve Uzun Vadeli Hava Durumu Tahmin Raporu'na göre; 31 Aralık 2021 ile 1 Ocak 2022 tarihleri aralığında İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor.

27 Aralık Pazartesi'den 2 Ocak 2022 Pazar gününe kadar olan raporda İstanbul'u bekleyen bir kar yağışının söz konusu olmadığı görülerken bazı illerde ise kar yağışının etkili olacağı kaydedildi.

Özellikle 1 Ocak 2022 Cumartesi günü yani yeni yıla Ankara dahil birçok il kar yağışıyla girecek. Öte yandan yurt genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinde olması yine beklentiler arasında yer alıyor.

YILBAŞINDA HAVA NASIL OLACAK? KAR YAĞACAK MI?

31 Aralık Cuma günü Trakya, Ege ve Akdenizde çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara'da İç kesimlerde ve Batı Karadeniz'de ise yağışlı bir hava olacak. Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da ise az bulutlu ve güneşli bir hava olacak. Yılbaşında İstanbul'da kar yağışı beklenmiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.