BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeni müftüden Başkan Söğüt’e ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Müftülüğü’ne atanan Muhammed Aydın’ı ağırladı. Başkan Söğüt, Aydın’a görevinde başlarılar diledi 

28 Aralık 2021 00:35
Yeni müftüden Başkan Söğüt’e ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Abdül Muhammed Çınar’ın ardından Körfez İlçe Müftülüğü görevine atanan ve görevine başlayan Muhammed Aydın’ı makamında ağırladı. Başkan Söğüt, Simav İlçe Müftlüğü görevindeyken Körfez İlçe Müftülüğü görevine getirilen Muhammet Aydın’a görevinde başarılar diledi.

GÜZEL BİR UYUM VAR

Körfez’de kurumlar arasında çok güzel bir uyum olduğunun altını çizen Başkan Şener Söğüt, “Sayın Müftümüz bugüne kadar görev aldığı bölgelerde başarılı çalışmalara imza attı. Eminim Körfez’de de bu güzel çalışmalarını sürdürecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Körfez Belediyesi olarak birlikte güzel projelere de imza atacağımıza inancım tam” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.