BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İSU, o iddiaları yalanladı

Körfez ilçede İSU ekiplerinin boruyu patlatmaları nedeniyle bir apartmanın bodrum katını su bastığına dair iddialar yalanlandı. 

28 Aralık 2021 04:19
İSU, o iddiaları yalanladı

İSU adına yapılan açıklamalar şöyle:

Kurumumuz tarafından, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Candan Sokak'ta yürütülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 100 mm düktil font borular kullanılarak içme suyu hattı imalatı yapılmıştır. 

İçme suyu hattı kazı derinliği 1.20 metrede yapılmış olup, vatandaşın kanalizasyon gideri yolun yaklaşık 2 metre altında olduğundan çalışma esnasında kanalizasyon gideri ile karşılaşılmamış ve herhangi bir zarar verilmemiştir. 

Söz konusu kanalizasyon gideri vatandaşın kullanımına bağlı olarak tıkandığı tespit edilmiş ve Kurumuz Körfez Şube Müdürlüğü işletme ekipleri tarafından müdahale edilerek kanal temizleme aracı ile açılmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.