BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İSU su borularını kırdı, apartmanı su bastı

Körfez’de İSU’nun çalışmasında kırılan borular nedeniyle bir apartmanın bodrum katı suyla doldu. 

27 Aralık 2021 20:14
İSU su borularını kırdı, apartmanı su bastı

Körfez İlçe’de İSU tarafından başlatılan ve bir türlü bitmek bilmeyen alt yapı çalışmaları; vatandaşları canından bezdirdi. Kimi zaman yapılan çalışmalarda, yanlış uygulamalar ise vatandaşı çileden çıkarıyor. Bunlardan biri de Körfez İlçe Yavuz Sultan Selim Mahallesi Candan Sokak Demirkıyık apartmanı önünde yaşandı. İSU, burada yaptığı çalışma neticesinde Atık Su giderlerini kırdı. 

Kırılan gideri yapmadan üzerini kapattı. Bu yüzdende gideri olmayan su; apartmanın bodrum ve birinci katına doldu. Bodrum şu anda bir metre su ile dolu. Apartman sakinleri ise tedirgin. Yakında logarın taşabileceğini belirten apartman sakinleri, durumu defalarca yetkililere bildirdiklerini ancak çözümü adına hiçbir şey yapmadıklarını, çok mağdur durumda olduklarını, bir an önce kırılarak üzeri kapatılan giderlerin tamir edilmesi gerektiğini söylediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.