BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İki genç kızgın fırından pişen tavuğu çaldı

Körfez’de iki gencin kızgın fırından tavuk çaldıkları hırsızlık güvenlik kamerasına takıldı.  

17 Aralık 2021 03:52
İki genç kızgın fırından pişen tavuğu çaldı

Körfez İlçe Adnan Kahveci Bulvarı, Dadaş Sokak üzerinde hizmet veren markete ait, pişme fırınının içinden tavuk çalan yaşları 18-20 arasında ki iki gencin bu hırsızlık olayı; güvenlik kameralarına takıldı. 

Yaşanan hırsızlık olayında iki gençten biri gözetliyor; diğeri ise hedefinde olan pişen tavukların içinde bulunduğu fırının etrafında dolanıyor. İş yeri sahibinin içeri girmesini fırsat bilen hırsızlardan biri; kızgın fırının içine elini sokarak pişmiş tavuğu alarak kaçıyor. Durumu fark eden iş yeri sahibi Fatih Uzun; şaşkınlığın şu şekilde dile getirdi.

‘ÇOK ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM’

‘ülkemizin geldiği duruma bakar mısınız? Bu güne kadar çok şekilde hırsızlık olayına şahit oldum. İlk defa pişmiş tavuk çalan biriyle karşılaşıyorum. İki genç, iş yerimin önünde ki fırına elini sokarak, tavuklardan birini alarak kaçıyor. Sonradan güvenlik kameralarını izleyince fark ettim. Hem üzüldüm; hem şaşırdım. Ülke insanımızın geldiği nokta; burada açıkça gözüküyor. Yazık” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.