BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de okul bahçeleri renkleniyor    

Başiskele Belediyesi, ilçedeki okullarda eğitim gören öğrencilerin teneffüslerde ve beden eğitimi derslerinde kullandıkları spor alanlarını yenilemeye devam ediyor. 

15 Aralık 2021 22:10
Başiskele’de okul bahçeleri renkleniyor    

Başiskele’de eğitime ve çocuklara büyük değer veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçedeki okulların bahçelerini yenilemeye ve modern bir görünüm kazanmasına yaz kış demeden devam ediyor. Başiskele Belediyesi ekipleri, son olarak oyun alanlarının beton zeminlerini de tamir ettikten sonra saha çizgilerini yeniden boyuyor.

TENEFFÜSLER DAHA EĞLENCELİ VE VERİMLİ 

İlçe genelindeki okullarda çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi ekipleri, son olarak Paşadağ Mahallesi’nde Gübretaş İlkokulu’nun zamanla solan basketbol ve voleybol sahasını yeniden boyadılar. Ayrıca ekipler, okul bahçesi içerine geleneksel oyunlar için çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine destek sağlayan çizgisel yeni oyun alanları oluşturdu.  

OKUL YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Okul yönetimi ve öğrenciler, teneffüslerde ve beden eğitimi derslerinde daha eğlenceli ve verimli vakitler geçirmelerine olanak sağlayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.