BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çınar Kadın Kooperatifinden sahne sanatları öğrencilerine kostüm

İzmit Belediyesi öncülüğüyle faaliyetlerine devam eden Çınar Kadın Kooperatifi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri için dönem kostümleri dikti 

06 Aralık 2021 16:54
Çınar Kadın Kooperatifinden sahne sanatları öğrencilerine kostüm

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleri ve desteği ile hayata geçirilen Çınar Kadın Kooperatifi çalışmalarına devam ediyor. Yaptıkları çalışmalar ve diktikleri ürünlerle dikkatleri üzerine çeken İzmit Çınar Kadın Kooperatifi son olarak Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanat Fakültesi öğrencilerine dönem kostümleri dikti. 

16. YÜZYIL DÖNEM KOSTÜMLERİ

Çınar Kadın Kooperatifi Dikimevi, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümü öğrencileri için 16. Yüzyıl dönem kostümleri dikti. Tiyatro bölümünde kullanılmak üzere 6 adet kostüm diken kooperatifin girişimci kadınları başarılı bir çalışmaya daha imzasını attı. Temiz dikiş, işi zamanında teslim etme ve beklentiyi karşılama noktasında hassas davranan kooperatifle iletişime geçen oyuncular ortaya çıkan üründen duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393