BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe köylerine doğalgaz

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Avluburun Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarına start verildiğini duyurdu. 

09 Kasım 2021 10:48
Kartepe köylerine doğalgaz

Uzun zamandır doğalgaz gelmesini bekleyen Avluburun Mahallesi sakinlerine Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Ağustos ayında yapılan meclis toplantısında müjdeyi vermişti. Başkan Kocaman’ın girişimleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın destekleri ile Avluburun Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları başladı.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Avluburun Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a mahalle sakinleri sevgi ve ilgiyle karşıladı. Başkan Kocaman yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alırken “Avluburun'a sözümüz vardı. 14 km'yi bulacak olan kazı çalışmalarını başlattık, mümkün olan en kısa zamanda hemşehrilerimizi #Doğalgaz'a kavuşturacağız... Hayırlı uğurlu olsun. Süreç boyunca desteklerini bizden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a gönülden teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.