BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü’ne konuk oldu 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’nin güzide ekiplerinden Şirinsulhiye Spor Kulübü’nün düzenlediği kahvaltı programında yöneticiler ve minik sporcularla bir araya geldi 

01 Kasım 2021 05:44
Başkan Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü’ne konuk oldu 

Spor ve sporcu dostu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’de faaliyetlerini sürdüren Şirinsulhiye Mahallesi’nin güzide kulübü Şirinsulhiye Spor’un düzenlediği kahvaltı programına konuk oldu. Burada Başkan Hürriyet’i kulüp başkanı Hasan Cebeci ve yöneticiler karşılarken programa CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Yakup Kalmuk, diğer meclis üyeleri Sabri Soyer, Ayla Demir, CHP Kartepe ilçe yöneticileri, Şirinsulhiye Muhtarı Birol Yalvaç ve sporcular katıldı. 

HÜRRİYET, “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

Kahvaltıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Öncelikle beni burada ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Bende burada olmaktan çok mutluyum. Her ne kadar İzmit Belediyesinin sınırları dışarısında olsa da spora, sporcuya ve kulüplere hem belediye hem de şahsım olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bende bir kadın olarak yönetiminizin büyük çoğunluğunu kadınlardan oluşturmanızın, çok önemli ve akıllıca bir iş olduğu kanaatindeyim. Çok kıymetli bir şey yapmışsınız. Bu durum, kulübe ayrı değer katacaktır” dedi.

YEŞİL SAHALARA AYAK BASTI 

Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonun ardından yeşil sahalara da ayak basan Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü ile Gölcük Karadenizspor Kulübü’nün minik takımları arasında oynanan müsabakayı da yakından takip etti. Şirinsulhiye Spor Kulübü’nün alt yapısında forma giyen minik Zeynep ile santra noktasında buluşan Başkan Hürriyet, seremonide her iki takımla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretten ötürü büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Şirinsulhiye Spor Kulübü Başkanı Hasan Cebeci de, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e hem katılımı hem de verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.