BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te önemli bir alt yapı sorunu daha çözüldü

Değirmendere Çıkışı, Eski Mangal mevkii ışıklardaki Ekşi Dere Islahı tamamlandı. 

27 Ekim 2021 08:49
Gölcük’te önemli bir alt yapı sorunu daha çözüldü

Kuvvetli yağışlarda D 130 Karayolu’na malzeme akması nedeniyle trafik güveliğini tehlikeye sokan, Değirmendere çıkışı eski Mangal Mevkii’ndeki trafik ışıkları arasından geçen Ekşi Dere’nin düzenli akışını sağlamak için yapılan ıslah çalışmasında, karayolu geçişi kısa süre önce tamamlanmıştı. D 130 Karayolu’ndan denize kadar olan kısım ise; bugün itibarıyla hemen hemen tamamlandı. 

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMAYI YAKINDAN TAKİP ETTİ

Çalışmayı yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer: “185 metre uzunluğundaki dere ıslahı, 125 metre uzunluğundaki kanalizasyon çalışması nedeniyle; başta, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a, Karayolları 1. Bölge Müdürü Sayın Turgay Çolak’a, İSU Genel Müdürlüğü’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.