BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kayıptı, arkadaşları tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Karamürsel’de ikamet eden ve aylardır kayıp olan Selçuk Duman’ın arkadaşları tarafından boğularak öldürüldüğü ve cesedinin de dereye atıldığı ortaya çıktı. 

22 Ekim 2021 10:59
Kayıptı, arkadaşları tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Karamürsel’de ikamet eden Yalova sınırları içerisindeki Altınova ilçesindeki bir tersanede işçi olarak çalışan 43 yaşındaki Selçuk Duman, 7 Ağustos’tan beri kayıptı. Tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin soruşturmasında bir süre takibe alınan ve daha sonra evlerine baskın düzenlenen Selçuk Duman’ın arkadaşları E.A.K. (42), kardeşi E.K. (33) ve O.B.’yi (38) gözaltına aldı. 

Tarihi sikkeleri sattıkları da ortaya çıkan zanlılar sorgularında Selçuk Duman’ı iple boğup öldürerek dereye attıklarını itiraf ettiler. Selçuk Duman’ın cesedinin bulunmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Zanlılarda sorgularından sonra adliyeye sevk edildiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.