BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA İzmit’ten Alikahya çıkarması!

Genel Başkanlığını eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin İzmit İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu Alikahya beldesindeki muhtarlara eş zamanlı ziyaret gerçekleştirdi. 

19 Ekim 2021 12:41
DEVA İzmit’ten Alikahya çıkarması!

DEVA Partisi İzmit İlçe Teşkilatı, Alikahya beldesindeki Merkez Mahallesi Muhtarı Recep Kahveci, Atatürk Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıca, Fatih Mahallesi Muhtarı Yunus Arıcan ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun’u ziyaret etti. DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Av. Çağrı Çakıcı’nın önderliğinde gerçekleştirilen ziyarete teşkilat mensupları da eşlik etti. İzmit ilçesinin büyük nüfuslu mahalleleri arasında bulunan bu dört mahalledeki sorunları muhtarlarından dinleyen heyet yerinde tespitlerde bulundu.

Ziyaretler sonrası genel bir açıklama yapan Başkan Çakıcı, “İlçe Başkanlığımız tarafından saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Sorunları yerinde dinleyip raporlayacağımızı ve iktidara geldiğimizde bu sorunları çözmek için hazır halde olacağımızı belirtmek isteriz. Aynı zamanda oldukça misafirperver şekilde ağırladıkları için dört güzide mahalle muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.