BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Sezer: Ortak paydamız Gölcük 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçe başkanlarına biten ve devam eden projelerle ilgili bilgi verdiği Siyasi Parti İlçe Başkanları Toplantısı'nı gerçekleştirdi.   

19 Ekim 2021 12:02
Başkan Sezer: Ortak paydamız Gölcük 

Toplantıya; AK Parti ilçe Başkanı Sayın Çetin Seymen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Fikret Gürel, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sayın Şahin Akpınar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sayın Kadriye Güner, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Yaşar Yıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet Levent, Demokrasi ve Atılım Partisi İlçe Başkanı Sayın Ersen Bilir'in katılımıyla gerçekleştirdi. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Sezer, biten ve devam eden projelerle ilgili ilçe başkanlarına sunum yaptı. İlçe Başkanları da ilçe hakkında bilgilendirici toplantı için Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. 

KEYİFLİ BİR SOHBET

Başkan yaptığı açıklamada: Biten ve devam eden projeler ve ortak paydamız Gölcük üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Katılan saygıdeğer ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.