BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de yollar konfor kazanıyor

Başiskele’nin genelinde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, cadde ve sokakları konforlu hale getiriyor. 

07 Ekim 2021 12:50
Başiskele’de yollar konfor kazanıyor

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ve programlar dahilinde asfaltlama, kilitli parke döşeme, yol genişletme ve yeni imar yolları açma çalışmaları yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak 2 sokağı asfaltla, 3 sokağı kilitli parke taşıyla kapladı.

5 SOKAKTA KONFORLU ULAŞIM

İlçe genelinde hem araç sürücülerine hem de yayalara konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sunan belediye ekipleri, Yeşilyurt Mahallesi’nde Hızır Reis ve Oruç Reis Sokaklarını sıcak asfaltla kapladı. Parke yol çalışmalarına da devam eden diğer ekipler ise, Yeşilyurt Mahallesi Hayal Sokak, Hasret Sokak ve Şirinler Sokak’ta parke yol çalışması gerçekleştirerek yolları vatandaşlar için konforlu hale getirdiler.

ULAŞIM AĞI GENİŞLİYOR

Başiskele Belediyesi, her geçen gün vatandaşlar için yaşam ve cazibe merkezi haline gelerek nüfusu ve kentleşme oranı artan kentte ulaşım ağını da geliştiriyor. Belediye ekipleri vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni imar yolları açma ve yol genişletme çalışmaları da gerçekleştiriyor. Bu kapsamda son olarak ekipler, Kullar Yakacık Mahallesi Sezer Sokak'ta yol genişletme, Yeşilkent Mahallesi İmren Sokak’ta ise yeni yol açımı yaparak Başiskeleliler’in yaşam şartlarını kolaylaştırıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.