BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli muhtarlar Kaymakam’ı kutladı

İzmit Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya’yı makamında ziyaret ettiler hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. 

21 Eylul 2021 21:41
İzmitli muhtarlar Kaymakam’ı kutladı

Ziyarete Veliahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, Körfez Mahalle Muhtarı Oğuz Bayraktar, Eseler Mahalle Muhtarı Tuncay Bostan, Cedit Mahalle Muhtarı Mehmet Nebi Keskin, Mecidiye Mahalle Muhtarı Fahrettin Korkutan, Alikahya Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Fatma Keskin, Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar ile Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Deniroğlu Aksoy hazır bulundular. Sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleştirilen bu buluşmada muhtarların sorunları ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.