BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’ye bir kapalı pazar alanı daha

Başiskele Belediyesi, vatandaşların pazar alışverişlerini daha konforlu ve güvenli bir ortamda yapabilmesi adına yapımına başladığı modern kapalı pazar alanında sona gelindi. 

08 Eylul 2021 21:56
Başiskele’ye bir kapalı pazar alanı daha

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINDAN KORUYACAK

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim öncesi vaatlerinden biri olan modern kapalı pazar alanları söz verildiği gibi inşa edilmeye devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımına başlanan modern kapalı pazar alanı hem vatandaşların daha güvenli ve ferah bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlayacak hem de pazar esnafının olumsuz hava şartlarından daha az etkilenmesini sağlayacak.

ESTETİK VE MODERN MİMARİ

Toplamda 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen modern kapalı pazar alanında 2 bin 160 metrekare kapalı alan bulunmakta. Estetik ve modern mimarisiyle Başiskele’ye yakışır yapılan pazar alanında 70 araçlık otopark, idari bina, mescit ve tuvaletler de yer alacak.

ÇALIŞMALARDA SONA DOĞRU

Başkan Özlü’nün de yakından takip ettiği projede çevre düzenlemesi ve idari binanın inşaat çalışması hızla devam ederken, vatandaşların daha konforlu ve rahat ulaşım sağlaması amacıyla pazar alanı çevresindeki yollarda asfaltlama çalışması için hazırlıklar yapılıyor. Kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan Yeşilyurt Mahallesi Kapalı Pazar Alanı, bölge halkının taleplerini önemli ölçüde karşılayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.