BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Annesi ile tatile giderken kaza kurbanı oldu

Kocaelili ailenin içinde olduğu otobüs Manisa’da kamyona çarptı. 6 kişinin öldüğü bu kazada Kocaelili ailenin 8 yaşındaki kızları Sımay Çataltepe’de hayatını kaybetti. 

06 Ağustos 2021 22:31
Annesi ile tatile giderken kaza kurbanı oldu

Kocaeli’den Aydın’a tatil için giden anne Derya Çataltepe ve 8 yaşındaki kızı Sımat Çataltepe’nin de içerisinde olduğu İstanbul Kalesi isimli bir otobüs iddialara göre emniyet şeridinde bekleyen bir kamyona çarptı. İkiye ayrılan otobüste 6 kişi olay yerinde hayatını kaybederken biri yabancı uyruklu 42 kişi de yaralandı. 

Bu kazada 8 yaşındaki Kocaelili Simay Çataltepe de olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ve kızının kaza kurbanı olduğunu bilmeyen anne Derya Çataltepe ailesinin isteği üzerine ambulansla Darıca'ya sevk edildi. Bu kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.