BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ulaşımpark şoförü yaya olarak karşıya geçerken kaza kurbanı oldu

Kocaeli Ulaşımpark’ta şoför olarak çalışan Lokman Kaymak (33) Karamürsel’de yaya olarak karşıdan karşıya geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

15 Temmuz 2021 12:02
Ulaşımpark şoförü yaya olarak karşıya geçerken kaza kurbanı oldu

İddialara göre dün gece D-130 Karayolu Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Lokman Kaymak’a (33) O.Y.Y. idaresindeki 41 BG 750 plakalı otomobil çarptı. Arkadan gelen araçlarda otomobile çarparak zincirleme trafik kazasına neden oldu.

 Ağır yaralanan ve hemen hastaneye kaldırılan Lokman Kaymak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ulaşımpark'ta şoför olarak çalıştığı öğrenilen Lokman Kaymak’ın ölümü yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Lokman Kaymak bugün Gölcük’te toprağa verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.