BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Doktor çift evlendi

Okul yıllarında tanışan ve bu arkadaşlıklarını aşk a dönüştüren iki genç doktor evlendiler.  

14 Temmuz 2021 22:37
Doktor çift evlendi

Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi'nde doktor olarak vazife yapan Mehmet Eranıl ile yine  Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi'nde doktor olarak vazife yapan Canan Yiğit ; düzenlenen düğün töreni ile bir ömür boyu sürecek olan birliktelik için 'evet' diyerek imza attılar.  

Levize-Ali Eranıl çiftini yakışıklı ve bey efendi doktor oğulları Mehmet; Hatice-İbrahim Yiğit çiftinin güzel ve hanım efendi doktor kızları Canan; düzenlenen düğün töreni sonrası bekarlığa veda etmiş oldular.  Düğün töreninde katılımcılar Ankara oyunları ve Yozgat halaylarıyla coştular.  

Damadı ve gelini bu güzel günde;  doktor arkadaşları da yalnız bırakmadılar. Doktor arkadaşlarının sergilemiş olduğu bir birinden güzel oyunlar; herkes tarafından beğeniyle izlendi. Gelin ile damada;    Akdağmadeni Gökdere Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından Türk Bayrak'ı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.  

İLK DANS:

Yapılan düğün töreninin ilk dansını gelin ile damat birikte gerçekleştirdiler. Daha sonra gelin ile damada; diğer katılımcılarda eşlik etti. Gelin ile damat, düğün pastasını birlikte kestiler ve bir birlerine ikram ettiler. Gelin ile damadın piste karşılıklı oynamasına diğer katılımcılarda eşlik ederek; bu güzel ve özel günün tanıdı çıkardılar.

TEŞEKKÜR ETTİLER.

Bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ettiklerini belirten damat Mehmet Eranıl ve gelin Canan Hanım, 'En mutlu anımızda bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz."dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.