BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince Lisesi Mezunları Derneği’ne özel misafir

Yazar Nesrin Kaplankıran mezun olduğu Derince Lisesi’nin Mezunlar Derneği’ni ziyaret ederek, öğretmeni Hayri Sarı ve arkadaşlarıyla hatıralarını yad etti 

10 Temmuz 2021 22:36
Derince Lisesi Mezunları Derneği’ne özel misafir

Defne Seidel rumuzuyla

Defne Seidel rumuzuyla kitaplarını Almanya Berlin'de yayımlayan yazar Nesrin Kaplankıran, Derince Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret etti. Eski okul arkadaşları ve edebiyat öğretmeni Hayri Sarı ile bir araya gelen Kaplankıran, sınıf arkadaşlarıyla birlikte dernek kütüphanesinde çay içip sohbet etti. Son kitaplarından örnekler de getiren Nesrin Kaplankıran, hediye ettiği kitapların gelirini ise derneğe bağışladı. Böylelikle Derinceliler Derince Lisesi yazarı Defne Seidel'in kitaplarını dernekten temin etme imkanı bulacaklar.

Şimşek ve Meriçli

Dernek Üyesi Yavuz Şimşek duygularını dile getirerek “Lise sıralarında birlikte okuduğum arkadaşım Nesrin'in Almanya'da gurbetçi olarak yaşaması ve kitaplar yazması bizi gururlandırdı. Okuldayken de çok başarılı olan Nesrin'in edebi hayatında da başarılı olacağını inanıyoruz ve başarılarının devamını temenni ediyoruz" dedi. Dernek Baskanı Necdet Meriçli ise “Okulumuzun mezunlarının başarılarıyla gurur duyuyoruz. Ülkemizde ve yurt dışındaki mezunlarımızın her zaman yanındayız ve kendilerini desteklemeye devam edeceğiz" diyerek duygularını dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.