BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleri Grup Mavi Düş ile başlıyor

Temmuz ve ağustos ayları boyunca her Çarşamba ve Cuma günü yerel müzisyenleri halkla buluşturacak olan İzmit Belediyesi etkinliğin startını Pazar günü NCity Sahili’nde Mavi Düş ile veriyor 

08 Temmuz 2021 22:04
Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleri Grup Mavi Düş ile başlıyor

Temmuz ve ağustos ayları boyunca ‘Müzik Senin, Sahne Senin’ etkinlikleri düzenleyerek pandemi sürecinde zor günler geçiren İzmitli müzisyenlere destek olmayı ve halka moral vermeyi hedefleyen İzmit Belediyesinin ilk müzik durağı; NCity Sahili, ilk müzisyen konukları ise Grup Mavi Düş olacak. 

ÇARŞAMBA VE CUMA GÜNLERİ

İzmit’in değişik bölgelerinde düzenli olarak sürdürülecek olan ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleriyle İzmitliler müziğe doyacak. Yerel sanatçıların canlı performanslarıyla vatandaşların karşısına çıkacağı etkinliklerin startı Pazar günü verilecek. Ardından her çarşamba ve cuma günleri devam edecek.

İLK GRUP PAZAR GÜNÜ 17.00’DE

İlk etkinlikte 11 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de kentimizin sevilen müzik gruplarından Grup Mavi Düş NCity AVM arkasında sahilde sevilen şarkıları seslendirecek. Temmuz ve ağustos aylarında müzik şöleni yaşatacak olan İzmit Belediyesi, alkışları özleyen sanatçıları etkinlik takvimine göre halka buluşturacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.