BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün Seymen Sitesi’ne konuk oldu

İlçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez Mersincik Mahallesi’nde Seymen Sitesi’ne konuk olarak vatandaşlarla bir araya geldi 

04 Temmuz 2021 04:23
Başkan Aygün Seymen Sitesi’ne konuk oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kademeli normalleşme süreci ile birlikte her gün ilçenin farklı bölgelerinde vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Kentin tüm dinamikleri ile bir araya gelmeye devam eden Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilatlarla birlikte ilçe genelinde sitelere de çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkanlar Aygün ve Merdan son olarak Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, Meclis Üyesi Kurtuluş Aytekin ve teşkilat yöneticileriyle Mersincik Mahallesi’nde Seymen Sitesi’ne konuk oldu. Burada vatandaşlarla iki yıllık hizmet sürecini değerlendiren Başkan Aygün, Derince’ye değer katan çalışmalara hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.