BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ünlü rock grubu Retrobüs Sarısu’da sahne alacak

Dünden bugüne unutulmayan Türk müziklerini rock versiyonuyla yeni nesle taşıyan ünlü grup Retrobüs, İzmit’in kurtuluşunun 100.yılına özel repertuarıyla bugün (Perşembe) Sarısu’da sahneye çıkacak 

30 Haziran 2021 07:29
Ünlü rock grubu Retrobüs Sarısu’da sahne alacak

İzmit Belediyesinin şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılına özel olarak hazırladığı kutlama etkinlikleriyle vatandaşlar muhteşem bir hafta geçirmeye başladı. Birbirinden eğlenceli, heyecanlı ve etkileyici etkinliklerin yer aldığı programda ünlü sanatçılar, müzikleriyle İzmitlileri özlediği günleri yaşatıyor. İzmit Kent Meydanı ve Sarısu Gençlik Kampı’nda iki bölüm halinde düzenlenen kutlama programları bugünden itibaren Sarısu’da devam edecek. 

EFSANE MÜZİKLER

Sarısu’da ilk akşam (perşembe) ünlü müzik grubu Retrobüs ile renklenecek. Dinleyenlerini Türk müzik tarihinde müzikal bir yolculuğa çıkaran Retrobüs grubu, Sarısu Kampı kutlamalarının ilk akşamında mikrofonu eline alacak. İzmitlilleri, eski Türk müzikleri ve Yeşilçam müziklerini rock versiyonuyla buluşturacak olan ünlü grup, kuşaklar arası müzik buluşması yaşatacak. Retrobüs grubu, 1 Temmuz 2021 Perşembe akşamı (yarın) saat 20.00’de sahne alacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.