BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Orhan Karahasan güven tazeledi

 İzmit Marina Esnafları Ticari Dayanışma Derneği 6.Olağan Genel Kurulunu Marinada yaptı. Bu genel kurulda Mevcut Başkan Orhan Karahasan güven tazeledi. 

23 Haziran 2021 00:53
Orhan Karahasan güven tazeledi

Kurucu Başkan Orhan Karahasan başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulu bugünde kendi arasında görev dağılımı yaptı; Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karahasan Başkan yardımcı Salih Meriçcoşar, Sekreter ve basın sözcülüğünü Barbaros Akkuş, Sayman Mehmet Kıyar, Yönetim Kurulu üye Yakup Kar, Yönetim Kurulu üye Kazım Pehlivan,  Yönetim Kurulu üye Suat Ataç, seçildiler
  
Dernek Başkanı Orhan Karahasan yaptığı açıklamada;  ‘’2001 yılında yılında faaliyete başladık,2005 yılında da dernekleştik, değişerek ve gelişerek hizmetimize devam ediyoruz. Tekne Balık Lokantaları zorlu bir pandemi dönemi yaşadı dayanışma içerisinde bu süreci atlatmaya çalıştık. Bundan sonra önümüze bakıyoruz 1 Temmuz itibarı ve aşılama ile eski normallere yaklaşacağımıza inanıyoruz. En kaliteli hizmeti, en uygun fiyata sunmaya devam edeceğiz. Yine önümüzdeki süreçte İzmit Belediyesi ile halkımıza dönük ortak faaliyetlerimiz olacak. Örneğin 2006 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz 1 Eylül Dünya Barış Günü ve Balık Av sezonu açılışını yani balık festivalini birlikte gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ile bir araya geleceğiz’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.