BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün istişarelerini sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile istişarelerine devam ediyor 

21 Haziran 2021 14:51
Başkan Aygün istişarelerini sürdürüyor

Katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda istişareye önem veren Başkan Aygün, Derincelilere vaat ettiği 41 projeyi bir bir hizmete sunarken kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunmaya da devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yapılan çalışmalarla ilgili fikir alış verişinin gerçekleştiği buluşmada Başkan Aygün, konuklarına nezaketleri için teşekkür etti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Eğitime Destek Platformu Üyeleri Zekeriya Altuntaş, Furkan Güngör ve Ömer Kurt ile de bir araya geldi. Platform üyelerinin çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunduğu Başkan Aygün, ziyaretleri için teşekkür ettiği konuklarına gençliğe, eğitime ve spora yönelik hayata geçirdikleri projelere dair de bilgiler verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.