BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ahmet Arık’tan Gölcük’ün Masa Tenisi Kulübü’ne destek

Aynı zamanda Gölcükspor. 2 Başkanı da olan iş insanı Ahmet Arık’tan Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımına destek. 

14 Haziran 2021 09:47
Ahmet Arık’tan Gölcük’ün Masa Tenisi Kulübü’ne destek

Gölcük’ün masa tenisi dalında tek tescilli kulübü olan Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi takımı, 28-30 Haziran tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Terfi Ligi hazırlıklarına devam ediyor.

Canyon Mermer’in sahibi ve aynı zaman da Gölcükspor 2. Başkanı Ahmet Arık kulübe bu turnuva da sponsor olarak destek verdi. Ahmet Arık Gölcük’te her zaman sporun her türlüsüne destek verdiğini, Güzergâh kulübümüzün Gölcük’te Masa Tenisi sporunun gelişmesi için iyi bir fırsat olduğunu,  kendilerine Kayseri’de başarılar dilediğini ve kulübümüzü 3. Lig de görmeyi çok istediğini söyledi. 

Takım antrenörlerinden Burak Başaran, Ahmet Arık’a desteklerinden dolayı çok müteşekkir olduklarını, geçen sene pandemi nedeniyle ertelenen terfi lig müsabakalarına uzun zamandır hazırlandıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. 

Takım oyuncuları Furkan Ata, Emre Bekar, Yiğitcan Yılmaz ve Münir Başaran’ın turnuva tarihine kadar Gölcük’te kampa girdiklerini ve turnuva dönüşü 3. Lig de olmayı ümit ettiklerinin de altını çizdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.