BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de eczacı kalfasından yaşlı adama çirkin saldırı

Derince Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir eczanedeki kalfa 80 yaşındaki parkinson hastası yaşlı adama saldırdı. 

08 Aralık 2020 14:41
Derince’de eczacı kalfasından yaşlı adama çirkin saldırı

İddialara göre Derince Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi üzerinde ikamet eden parkinson hastası Sedat Keskin (80) ilaçlarını almak için hafta sonu yasaklarının başladığı Cuma günü mesai saati sonrası evine en yakın olan nöbetçi eczaneye gitti. Eczacı kalfası Velit K. raporsuz da alınan ilaçlar için yaşlı adama ilacını sana bu şekilde veremem karşılığını verdi.
 
Yaşlı adam 2 gün sonra, yani sokağa çıkma yasağı bittikten sonra sabah saatlerinde başka bir eczaneden ilaçlarını aldıktan sonra tekrar evine yakın eczaneye giderek Velit K’ya ilaçlarımı başka eczane hiç sorun çıkarmadan verdi, siz niye vermediniz? Diye sordu. 
 
Eczacı kalfası Velit K. çok sinirlendi. Vermek zorunda mıyım? Diyerek yakasından tutup yaşlı adamı zorla dışarı çıkarttı ve yere attı. Aynı zamanda kendisi de esnaf olan Korçam Aksesuar’un sahibi Sedat Keskin fenalaşıp yerden kalkamayınca paniğe kapılan eczacı kalfası Velit K. sağlık ekiplerine haber verdi. 
 
Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde de kabahatini örtmek için yaklaşmayın yaşlı adam corona hastası dedi. Bu sözler yaşlı adamı da şok etti, zira korona hastası değildi. Sedat Keskin’in bu ifadesi polis tutanaklarına da geçti. 
 
Eczası kalfası Velit K.’nın polise verdiği ifade de ilaç vermedim diye benden hesap sordu, vermek zorunda mıyım dedim, bağırdı içeride çocuk vardı korktu, bende yakasından tutup dışarı çıkarttım’ dediği öğrenildi. 
 
Lakin Velit K. gazetecilere Sedat Keskin bana küfür etti dedi. Madem küfür etmişti, neden karakolda küfürden bahsetmedi? Ayrıca hiçbir neden yaşlı bir adama böylesine çirkin bir şekilde saldırmayı gerektirmez. Belli ki Velit K.’de öfke kontrolü sorunu var. 
 
İşin ilginç yanı yaşlı adam itilip kakıldığında eczane sahibi bayan yerinden bile kıpırdamayarak bu durumu seyretti. Üstelik böylesine çirkin bir davranıştan sonra bile eczacı kalfasını savunan eczane sahibinin tavrı çok yadırgandı. Yaşlı adam eczacı kalfası Velit K.’den şikayetçi oldu. Ayrıca durum Sağlık Bakanlığı’na da iletildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.