BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kaan Şensoy katili ile sabaha kadar sohbet etmiş

KYÖD eski Başkanı Yavuz Ulugün'ün avukat kızı Ezgi Ulugün'ün eski eşi İhsan Kaan Şensoy’u sabah saatlerinde evinde öldüren zanlının gecede aynı evde kaldığı ortaya çıktı. 

02 Eylul 2020 08:10
Kaan Şensoy katili ile sabaha kadar sohbet etmiş

Başiskele Fatih Mahallesi Müjde Sokak'ta ikamet eden İhsan Kaan Şensoy (33), dün sabah saatlerinde evinde silahla vurularak ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede de hayatını kaybetmişti.

Tetiği çektiği iddia edilen Erhan D. (39)  ile, Erhan D.'yi kapı önünden araçla alan Hasan Ö., Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştı.
 
Sorguları tamamlanan Erhan D. ile Hasan Ö. Kocaeli Adliyesine sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine konuldular. Erhan D.’nin ifadesinde gece İhsan Kaan Şensoy’un evine geldiği ve burada kaldığı, içki içerek sohbet ettiklerini sabah da aralarındaki tartışmanın ardından silahına sarılarak Şensoy’a ateş ettiğini söylediği öne sürüldü.
 
Şensoy’un babasının da cinayetin olduğu günün sabahında polis merkezine giderek oğlunun tehdit edildiğini söylediği öğrenildi. Cinayetin nedeninin alacak verecek meselesi olduğu öne sürülüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.