BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü Başiskele işçilerini sevindirdi

Başiskele Belediyesi çalışanlarına ikramiye ve avans müjdesi. 

29 Temmuz 2020 13:24
Başkan Özlü Başiskele işçilerini sevindirdi

Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Kurban Bayramı öncesi Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti. Çalışma hayatı ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulan ziyaret esnasında Kurban Bayramı öncesi, Başkan Özlü; belediye şirketi çalışan 460 işçiye sözleşme gereği 150-TL net bayram yardımının yanı sıra, Ekim ayında ödenecek ikramiyelerin bayram dan önce ödeneceğim müjdesini verdi. 

Ayrıca isteyen işçiler bayramı daha rahat geçirmeleri için ihtiyaçları halinde avans ödemesi yapılacağını ifade etti. Yine belediyenin 60 kadrolu işçisine bayram parası ve devlet ikramiyesinin de ödeneceğini ifade ederek tüm çalışanların bayramını kutladı.

Hizmet-İş sendikası Şube başkanı Ersoy'da Sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra KHK çalışanlarına imkanlar dahilinde adaletli bir düzenleme yaparak, seçimden önce şirket işçilerine verdiği sözü yerine getirmiş, bu günde Başiskele emekçilerinin bayramı daha rahat geçirmeleri için bu ödemeleri yaparak çalışanları ve bizleri sevindirmiştir. İnşallah bayramdan sonra Sayın başkanımızla bir araya gelerek Başiskele belediyesi için devam eden toplu iş sözleşmesini masada bitirerek Çalışanlara bir müjde daha vereceğiz “dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.