BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’nin şanslı çocuklarının çömlek deneyimi

Başiskele Belediyesi, 2020 Sahil Sanat Günleri kapsamında Başiskele Sahili’nde Çömlek Deneyimi etkinliği düzenledi.  

27 Temmuz 2020 12:25
Başiskele’nin şanslı çocuklarının çömlek deneyimi

Başiskele Sahili’nde Dolu Dolu Etkinlikler
 
Metalurji ve malzeme mühendisi Anıl Özçevik ile kimya mühendisi eşi Yaşıya Özçevik, Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonunda, geçen Cumartesi akşamı Başiskeleliler ile bir araya geldi. Seyyar atölyelerini Başiskele Sahili’ne kuran mühendis çift, çocuklara ve ailelerine unutulmaz anlar yaşattı. “Mesafe Sanata Engel Değildir” sloganıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar, çamura dokunup birşeyler üretmenin keyfini yaşadılar. Etkinliğe vatandaşlar büyük ilgi gösterirken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de seyyar çömlek atölyesini ziyaret etti. Mühendis çift ile hasbihal eden Başkan Özlü, çocuklarla birlikte çömlek yaptı. 
 
4 MEVSİM BAŞİSKELE FOTOĞRAF SERGİSİ
 
Başiskele Belediyesi, 2020 Sahil Sanat Günleri kapsamında sahilde 4 Mevsim Başiskele Fotoğraf Sergisi gerçekleştirdi. Başiskele Belediyesi’nin önceki yıllarda düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışmalarında dereceye giren ve sergiye seçilen fotoğraflar tekrar vatandaşların beğenisine sunuldu. Başiskele’nin 4 mevsim fotoğraflarının sergilendiği etkinliğe sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.