BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Komşusunu silahla vurdu

Gölcük'te aynı zamanda kapı komşusu olan iki emekli astsubayın kavgası kanlı bitti. 

11 Haziran 2020 08:54
Komşusunu silahla vurdu

İddialara göre Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde meydana gelen bu kanlı kavgada emekli astsubay Suat G., binanın yağmur suyu giderinden gelen suyun bahçeye akması için çalışma yaptı. Kendisi gibi emekli astsubay olan komşusu Ramazan G., bu duruma itiraz edince aralarında tartışma çıktı. 
 
Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Ramazan G., evde bulunan tabancasını alıp, Suat G.’nin bacaklarına 3 el ateş etti. Suat G., kanlar içinde yere yığıldı. Suat G.'yi ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Suat G., bacaklarına isabet eden 2 mermi çıkarıldıktan sonra 1 merminin çıkarılması için ise Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırı sonrası Ramazan G., polis merkezine giderek, teslim oldu. Bu olayla  ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.