BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Soydabaş İzmit Belediyesi'ndeki kavgayı sordu

İzmit Belediye Meclisi'nin AKP Grup Başkan Vekili Mustafa Soydabaş dün İzmit Belediye binasında yaşandığı iddia edilen kavgayla ilgili açıklama yaptı. 

07 Mayıs 2020 16:48
Soydabaş İzmit Belediyesi'ndeki kavgayı sordu

İşte o açıklamanın içeriği: İzmit Belediyesi’nde 06.05.2020 tarihinde meydana gelen ve Basın-Yayın Kuruluşlarımız tarafından da haber konusu olan olay büyük bir endişeye, kaygıya ve üzüntüye neden olmuştur. 
 
İzmit Belediyesi’nin bir yılda geldiği bu durumun sürdürülemez olduğu, bu nedenle varsa güvenlik zaafiyetlerinin giderilmesi veya görevini kötüye kullananlar hakkında gereği yapılması açısından bu konunun bütün yönleriyle, kamuoyunun aklında en ufak soru işareti kalmayacak şekilde aydınlatılması gerekmektedir. 
 
Bunun için başta aşağıdaki soruların yanıtları olmak üzere, şeffaf belediyecilik anlayışı içinde olayın tüm ayrıntılarının KAMERA KAYITLARIYLA birlikte işbu dilekçeme karşılık tarafımla ve aynı zamanda halkımızla paylaşılmasını bilgilerinize rica ederim.
 
1-) İzmit Belediyesi’nde 06.05.2020 tarihindeki olay saat kaçta ve belediyenin hangi bölümünde meydana gelmiştir?
2-) Kavgada mağdur olduğunu iddia eden Mehmet Aydoğan Bucak’a kim ya da kimler saldırmıştır?
3-) Mehmet Aydoğan Bucak, iddia edildiği gibi belediye personellerinden kimleri işten atmakla tehdit etmiştir, bu konuda tarafınıza şikayet dilekçesi gelmiş midir, böyle bir yetkisi var mıdır?
4-) Belediye çalışanları üzerinde başkaca siyasi ya da keyfi baskı oluşturanlar olmuş mudur? 
5-) Belediye içinde silahlı dolaşanlar var mıdır? Belediye girişindeki dedektörlerin kaldırılması sonrası böyle bir güvenlik problemi ortaya çıkmış mıdır?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.