BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan kimse mağdur olmayacak dedi, bakın ne oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın 'Ben mağdurum diyen hiç kimse mağdur olmayacak' şeklindeki kamuoyuna yansıyan sözlerinden sonra Gebze'de AKP'nin kurucularından biri olan Okan Kurt ben mağdurum dedi. 

07 Mayıs 2020 18:35
Başkan kimse mağdur olmayacak dedi, bakın ne oldu!

Okan Kurt, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın Ben mağdurum diyen hiç kimse mağdur olmayacak başlıklı haberinin altına şu yorumu yaptı: 
 
İbrahim Karaosmanoğlu, Ülkü Ocakları Kocaeli eski İl Başkanı Ali Yıldız'ı Ken Konut A.Ş.'de çalışırken çözüm sürecinde ilimize gelen Akil Adamları protesto ettiği için işten çıkarmıştı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Ali Yıldız'ı işe geri aldı. Ali Yıldız İzaydaş'da işe başlayacak. Peki beni de Adnan Köşker haksız yere Gebze Belediyesi'ndeki işimden çıkardı, Tahir Büyükakın beni işe almadı. Adalet bu mu? Ben hala mağdurum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.