BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İyilik melekleri sokaklarda

Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği koronaya rağmen ihtiyaç sahibi ailelere sokak sokak dolaşarak gıda yardımında bulunuyorlar. 

07 Mayıs 2020 14:28
İyilik melekleri sokaklarda

Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği Başkanı Ayşe Alparslan yardımcısı Birsen Aslanoğlu ve yöneticileri mahalle mahalle sokak sokak dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere Migros’un en büyük lüks gıda paketini ulaştırıyorlar. Gittikleri mahallelerde muhtalardan isim alan iyilik melekleri Mehmet Ali paşada 7, Başiskellede 3, Kadıköy 4,Yenimahalle’de 2, Serdar 4,Çınarlı 2, Köseköy 4, Şirintepe 2 ve Gölcük’te 2 aileye evlerinde paketleri teslim ettiler.  Dernek Başkanı Ayşe Alparslan dernek üyelerin ve hayırsever vatandaşların verdiği gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine bizzat teslim ettiklerini belirterek “Yaklaşık 50 aileye yardımda bulunacağız. Geçtiğimiz yıllarda daha çok koli yardımında bulunmuştuk. Bu yıl kuaförü, kahvecisi birçok esnaf maalesef korona dolayısıyle zor duruma düştüler. İyilik hareketine imkânlarımız el verdikçe devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.