BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan açıkladı: Kira alınmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın virüs nedeniyle kapalı olan belediyeye ait yerlerdeki işyerlerinden kira alınmayacağını açıkladı. 

17 Mart 2020 03:17
Başkan açıkladı: Kira alınmayacak

İşte Başkan Tahir Büyükakın'ın Twitter hesabından yaptığı o açıklamanın içeriği: Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden sosyal yardım alan vatandaşlarımızdan süresi dolanlar, korona virüs tedbirleri sebebiyle yeni bir sosyal incelemeye gerek kalmaksızın yardım yapılmaya devam edilecektir
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne borcu olanlara korona virüs tedbir kararları sona erinceye kadar herhangi bir icra takibi yapılmayacaktır.
 
İçişleri Bakanlığı’nın gönderdiği korona virüs genelgesi kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldığı süre zarfında herhangi bir kira alınmayacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.