BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emniyet Müdürü Tipioğlu: Vatandaşın hizmetindeyiz

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu 7/24 vatandaşın hizmetindeyiz dedi.  

28 Kasım 2019 08:03
Emniyet Müdürü Tipioğlu: Vatandaşın hizmetindeyiz

İlimize kısa bir süre önce atanan il Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu polisevinde basınla bir araya gelerek açıklamada bulundu. Kahvaltılı basın Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri ve basın mensupları katıldı. 
 
İl emniyet müdürü Veysel Tipioğlu yaptığı açıklamada 7/24 vatandaşın hizmetindeyiz. Bu aziz vatanın değerli milletine hizmet etmekten gurur duyarız. Devlet ve vatandaş arasındaki güven ve irtibat bağını sağlamak, vatandaşın can mal güvenliği korumak için tüm birimlerimizle çalışıyoruz. 
 
Kamu düzenini sağlamak için etkili, bilimsel çağdaş teknikler kullanarak Kocaeli’yi daha huzurlu bir şehir yapmak için çalışıyoruz” Dedi. İl Emniyet Müdürü Tipioğlu daha sonra basın mensupların sorularını yanıtlayarak toplu bir resim çekildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.